news

Készül az új X-Marks The Pedwalk album


Sevren Ni-Arb
sem tétlenkedik az új esztendőben; a nagy visszatérő "Inner Zone Journey" után új lemezzel jelentkezik idén az X MARKS THE PEDWALK! A twitter bejegyzés, és a kiadók oldalán megjelent infók szerint az új album a "The Sun, The Cold, and My Underwater Fear" címet kapja. (machinemusic.hu)

Douglas McCarthy szóló album

 

 

 

 

Egy fantasztikus hírrel indul a 2012-es év a Douglas McCarthy hangját kedvelő EBM és szinti-pop rajongók számára, ugyanis a nálunk is nagy sikernek örvendő Nitzer Ebb, valamint a FixmerMcCarthy projekt karizmatikus frontembere idén megjelenteti első szólóalbumát, Life Is Sucking Out The Life Of Me címen.


Itt az új AND ONE korong!

Január 13
-án jelenik meg az electronic body pop koronázatlan királyának aktuális kiadványa "Back Home" címmel. Az AND ONE ezzel az új, 7 számos maxival készíti elő a terepet a májusban megjelenő "S.T.O.P" névre keresztelt stúdiólemeznek.
Talán ez utóbbi lesz az első AND ONE kiadvány ahol Steve Naghavi, Joke Jay és Rick Schah mellett negyedikként már Nico Wieditz is hivatalosan a csapat tagja ...

Clan Of Xymox - Darkest Hour Megjelenés Májusban!


Ronny Moorings érzéki dallamokban,misztikus hangzásban és megigéző ritmusokban kiélt szenvedélye erőtejesebb, mint valaha.  Melankólia, energia és elhatározottság jellemzi az új albumot, ami a "Darkest Hour"
címet viseli és olyan számok kaptak rajta helyet, melyek mint a "My Reality" vagy a hipnotikus hatású club sláger "Delete" egytől egyig megállják majd a helyüket a táncparketten.
Azon túl pedig lebilincselő élményt nyújtanak majd az első osztályú Gothic Himnuszok is, mint a "Dream Of Fools" vagy a lélegzetelállító "Wake Up My Darling".
A lemez meg van koronázva, - ahogy megszokhattuk, Ronny eltéveszthetetlen hangjával, ami ezúttal is szükséges sötét szenvedéllyel járja át a Dark Wave elégiákat.
Lenyűgöző 30 év telt el a CLAN OF XYMOX megalapítása óta - egy időszak, ami visszaköszön az új lemezen: 10 modern Dark Wave klasszikus áll készen arra,
hogy a zene sötét oldala magába fogadja.
A lemez május 20-án, Ronny Moorings születésnapján jelenik meg. A magyar közönség tehát az elsők között élheti át a „Darkest Hour" éjszakának való dinamikáját!


Új lemez a SKINNY PUPPY side projekttől


A legendás SKINNY PUPPY frontembere még 2001-ben elindította OHGR nevű saját projektjét, melyet Mark Walk-al közösen alkotott. Nivek Ogre (Kevin Ogilvie) neve már egybeforrt a sötét elektronikával, és ezt a szólóprojekt eddig kiadott 3 nagylemeze is hűen tükrözi. Részletek: machinemusic.hu

Új MIAB lemez


A "Revelations" január 20-án jelenik meg Európában a Dreamweb Music kiadásában, az Államokban pedig január 24-én a Metropolis Records-tól. A lemezt március 9-én egy újabb kiadvány követi "revelations club.mixes" címmel, mely egy 5 számos maxi lesz.

Célpont 100.3


Örömteli hír, hogy a szcéna zenéi immár az éterben is terjednek!
Műsor minden csütörtökön 22.00 - 23.00 óra között a LÁNCHÍD RÁDIÓN.

Die Krupps

Új mini-albummal jelentkezett a Die Krupps!

"Als wären wir für immer" címmel jelentette meg mini-albumát december 3-án
a német indusztriál-rock-legenda, a Die Krupps.
A - remixekkel együtt - 8-számos korong az együttes első új anyaga 1997 óta.
A lemezzel ismét új partok felé törnek, anélkül, hogy megtagadnák
a gyökereiket, vagy eltávolodnának egyedi hangzásviláguktól.
A rajongóknak nincs hát mitől tartaniuk, a 2010-es Die Krupps
még mindig 100%-ig Die Krupps!

Tracklista:

[01] Beyond
[02] The Chameleon Man
[03] Die Macht
[04] Dr. Mabuse
[05] Als wären wir für immer
[06] Beyond (Unheilig Remix)
[07] Chameleon Man (Vigilante Remix)
[08] Dr. Mabuse (Memphis Remix)

További infok az együttes saját honlapján:

www.diekrupps.de


Letölthető De/Vision szám


A rendkívül sikeres idei év zárásaként, megköszönve a támogatást a rajongóknak és a barátoknak, a DE/VISION ingyenesen letölthetővé tett egy eddig ki nem adott számot a www.depechemode.de oldalon. Az "Easy to love me" című új DE/VISION szám a zenekar saját kiadójánál a Popgefahr Records-nál készült, mely a legutolsó albumot a "Popgefahr"-t is jegyzi. Letöltéshez klikk ide ...
BELÉPÉS

Regisztráció

REGISZTRÁCIÓ
BelépésDouglas McCarthy

KLOQ és Douglas McCarthy egy színpadon az INDUSTRIAL BOOOM!-on

Az idén új anyaggal jelentkezik a Chelmsford-i illetőségű, és - ezen a néven - 2003 óta teljes értékűen aktív KLOQ, mely nem más, mint Oz Morsley, ex-Empirion tag elektro-experimentál formációja.

A remek hír mellé rögtön jön egy másik, hogy a fiúk ebben az évben Magyarországon lépnek fel elsőként, az INDUSTRIAL BOOM! Névre keresztel 3-napos fesztiválon. Teszik ezt egy rangos vendég-művésszel kiegészülve, aki nem más, mint „földijük", Douglas McCarthy a hazánkban is kultusz-státusznak örvendő Nitzer Ebb, valamint a Fixmer/McCarthy frontembere.

A KLOQ és McCarthy között még az Empirion idejében szövődött barátság - az egyik tag (Bob) és Douglas ugyanis a '80-as években old-school deszkás-haverok voltak. Ennek kapcsán Douglas pár alkalommal fel is lépett az Empirion-nal, és közreműködött a „What You Are" című - már KLOQ néven jegyzett - tracken. (Ez a szám 2001-ben jelent meg egy 12"-es maxin.)

A jó kapcsolat megmaradt, így McCarthy három számukhoz is kölcsönözte a hangját, ezek a 2008-as KLOQ albumon („Move Forward") található „You Never Know" és „I Never Said", valamint a 2007-ben önálló maxin is megjelent „We're Just Physical".


[We're Just Physical - 2007]


 
A KLOQ tavaly Karácsony után tehát ismét stúdióba vonult, melynek eredményeként hamarosan új albummal örvendeztetik meg a rajongóikat. Már nagyon készülnek a budapesti fellépésükre, melynek saját blogjukon is hangot adtak:

Egy különleges vendéggel egészülünk ki márciusban Budapesten, ami hatalmas buli lesz! Még soha nem jártunk Magyarországon, ez lesz az első alkalom, hogy itt játszunk! Micsoda nagyszerű hely az idei év első show-jára! Reméljük, találunk itt pár új barátot, és a régiekkel is összefutunk! Addig is, üdv! KLOQ"

Nincs más hátra (csak előre), mint bebiztosítani a jegyeiteket a 2011-es év egyik legzúzósabb elektro-fesztjére! KLOQ feat Douglas McCarthy - tele izgalmas meglepetésekkel! - március 26-án Budapesten!

További info: http://black-head.eu
 

Diszkográfia:

12"-es maxi:
„What You Are / Blade" (2001)
„Ibiza" (2007)

CD-maxi:
„We're Just Physical" (2007)

Album:
„Move Forward" (2008)


© Janurik János