news

Készül az új X-Marks The Pedwalk album










Sevren Ni-Arb
sem tétlenkedik az új esztendőben; a nagy visszatérő "Inner Zone Journey" után új lemezzel jelentkezik idén az X MARKS THE PEDWALK! A twitter bejegyzés, és a kiadók oldalán megjelent infók szerint az új album a "The Sun, The Cold, and My Underwater Fear" címet kapja. (machinemusic.hu)

Douglas McCarthy szóló album

 

 

 

 

Egy fantasztikus hírrel indul a 2012-es év a Douglas McCarthy hangját kedvelő EBM és szinti-pop rajongók számára, ugyanis a nálunk is nagy sikernek örvendő Nitzer Ebb, valamint a FixmerMcCarthy projekt karizmatikus frontembere idén megjelenteti első szólóalbumát, Life Is Sucking Out The Life Of Me címen.


Itt az új AND ONE korong!









Január 13
-án jelenik meg az electronic body pop koronázatlan királyának aktuális kiadványa "Back Home" címmel. Az AND ONE ezzel az új, 7 számos maxival készíti elő a terepet a májusban megjelenő "S.T.O.P" névre keresztelt stúdiólemeznek.
Talán ez utóbbi lesz az első AND ONE kiadvány ahol Steve Naghavi, Joke Jay és Rick Schah mellett negyedikként már Nico Wieditz is hivatalosan a csapat tagja ...

Clan Of Xymox - Darkest Hour Megjelenés Májusban!


Ronny Moorings érzéki dallamokban,misztikus hangzásban és megigéző ritmusokban kiélt szenvedélye erőtejesebb, mint valaha.  Melankólia, energia és elhatározottság jellemzi az új albumot, ami a "Darkest Hour"
címet viseli és olyan számok kaptak rajta helyet, melyek mint a "My Reality" vagy a hipnotikus hatású club sláger "Delete" egytől egyig megállják majd a helyüket a táncparketten.
Azon túl pedig lebilincselő élményt nyújtanak majd az első osztályú Gothic Himnuszok is, mint a "Dream Of Fools" vagy a lélegzetelállító "Wake Up My Darling".
A lemez meg van koronázva, - ahogy megszokhattuk, Ronny eltéveszthetetlen hangjával, ami ezúttal is szükséges sötét szenvedéllyel járja át a Dark Wave elégiákat.
Lenyűgöző 30 év telt el a CLAN OF XYMOX megalapítása óta - egy időszak, ami visszaköszön az új lemezen: 10 modern Dark Wave klasszikus áll készen arra,
hogy a zene sötét oldala magába fogadja.
A lemez május 20-án, Ronny Moorings születésnapján jelenik meg. A magyar közönség tehát az elsők között élheti át a „Darkest Hour" éjszakának való dinamikáját!


Új lemez a SKINNY PUPPY side projekttől


A legendás SKINNY PUPPY frontembere még 2001-ben elindította OHGR nevű saját projektjét, melyet Mark Walk-al közösen alkotott. Nivek Ogre (Kevin Ogilvie) neve már egybeforrt a sötét elektronikával, és ezt a szólóprojekt eddig kiadott 3 nagylemeze is hűen tükrözi. Részletek: machinemusic.hu

Új MIAB lemez










A "Revelations" január 20-án jelenik meg Európában a Dreamweb Music kiadásában, az Államokban pedig január 24-én a Metropolis Records-tól. A lemezt március 9-én egy újabb kiadvány követi "revelations club.mixes" címmel, mely egy 5 számos maxi lesz.

Célpont 100.3


Örömteli hír, hogy a szcéna zenéi immár az éterben is terjednek!
Műsor minden csütörtökön 22.00 - 23.00 óra között a LÁNCHÍD RÁDIÓN.

Die Krupps

Új mini-albummal jelentkezett a Die Krupps!

"Als wären wir für immer" címmel jelentette meg mini-albumát december 3-án
a német indusztriál-rock-legenda, a Die Krupps.
A - remixekkel együtt - 8-számos korong az együttes első új anyaga 1997 óta.
A lemezzel ismét új partok felé törnek, anélkül, hogy megtagadnák
a gyökereiket, vagy eltávolodnának egyedi hangzásviláguktól.
A rajongóknak nincs hát mitől tartaniuk, a 2010-es Die Krupps
még mindig 100%-ig Die Krupps!

Tracklista:

[01] Beyond
[02] The Chameleon Man
[03] Die Macht
[04] Dr. Mabuse
[05] Als wären wir für immer
[06] Beyond (Unheilig Remix)
[07] Chameleon Man (Vigilante Remix)
[08] Dr. Mabuse (Memphis Remix)

További infok az együttes saját honlapján:

www.diekrupps.de


Letölthető De/Vision szám


A rendkívül sikeres idei év zárásaként, megköszönve a támogatást a rajongóknak és a barátoknak, a DE/VISION ingyenesen letölthetővé tett egy eddig ki nem adott számot a www.depechemode.de oldalon. Az "Easy to love me" című új DE/VISION szám a zenekar saját kiadójánál a Popgefahr Records-nál készült, mely a legutolsó albumot a "Popgefahr"-t is jegyzi. Letöltéshez klikk ide ...
BELÉPÉS

Regisztráció

REGISZTRÁCIÓ
Belépés



























Groupe.T

A banda 2001-ben alakult inkább a szükség, mint a művészet eszmei céljaiért, hogy zenei teremtésként ellenzék legyen a politikai erőtlenségekkel szemben. A project, habár a CD krízis elején kezdte pályafutását, egy kicsi de motivált csoport erős támogatásával túlélőnek bizonyult. A banda úgy döntött, hogy zenéjüket az interneten keresztül fogják terjeszteni, így ingyenesen elérhetővé tették dalaikat - a zenei világ kis forradalmáraiként folytatták a munkát. Az interneten történő terjesztés hatékonynak bizonyult: az Electronic Warfare című számot több mint 100-ezren töltötték le a megjelenés napján! A banda büszke lehet arra, hogy olyan országokban is hódíthatott, ahova CD-ik nem juthattak volna el. A GROUPE. T profilja tehát, hogy zenéjük szabadon, támogatók folyamatosan növekvő hálózatán keresztül terjed szét!

A project "electro-com" politikai háttere homályos baloldali, jellemzője „extrém zene extrém embereknek", de a tagok is vallják, hogy a zene és a politika két különböző terület: „Amikor zenélek, nem politizálok. A politika egy komoly dolog. De arra se számítsatok, hogy a GROUPE. T-vel foglalkozom majd, mikor forradalom lesz! Ugyanakkor egy dal megírása sem lehet egy politikai szöveg- úgy olyan unalmas lenne! Egy zenei alkotást nem szabad korlátok közé szorítanunk! Ha egy konkrét hátteret és világot használok a zenénkben, az azért van, mert inspirálónak találom azt. Szeretem azt hinni, hogy a zene elkötelezettségem mellékterméke." - mondja Thierry egy interjú során.

A banda akcióra kész: az elmúlt időben élő show-ján dolgozott, ami eddig sosem publikált dalokat foglal magába. „Most ez az egyetlen célunk és minden energiánkat a zenébe fektetjük" - ígéri Thierry.


A banda jelenleg 6 interaktív album büszke tulajdonosa, melyeknek a hangulatvilága igen változatos. Felesleges is arról beszélni, hogy mi található a srácokról, a GROUPE. T munkája ingyen van, ha szeretnéd kicsit jobban megismerni csak letöltened és hallgatnod kell őket!

Ingyenesen elérhető: http://www.myspace.com/groupe-t

Groupe -T Discography

I- 2002
II - 2004
Fraction Disco 2006
III - 2007
De Oppresso Liber 2008
Electronic Warfare 2008
Live at Messes Synthetiques 2009